nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Videó! Aranyos karácsonyi műsor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Videó! Aranyos karácsonyi műsor
2012. január 9-től ismét üzemel a lábatlani Városi Televízió. A javítás elkészült, a szolgáltató a friss műsorokat már sugározza.

2012. január 9-től ismét üzemel a lábatlani Városi Televízió. Tavaly december 21-én a műsorokat kiszolgáló szerver meghibásodott. A javítása elkészült, a szolgáltató a friss műsorokat már sugározza. Így megtekinthető az Arany János Általános Iskola karácsonyi műsora, a legutóbbi testületi ülés, valamint számos térségi műsor is.


Karácsonyi műsor Lábatlanon 2011-12-22 by Lábatlan


[ 2012.01.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-