nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Videó-Félpályás útlezárás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Videó-Félpályás útlezárás
Félpályás útlezárással demonstrálnak pénteken az Almásfüzitő-Esztergom vasút vonal megtartásáért

forrás:Esztergom Tv

Félpályás útlezárással tiltakoznak pénteken (október 30) reggel 6 és este 6 óra között az Almásfüzitő-Esztergom vasútvonal bezárása ellen. A demonstrálókat Tát belterületén, a 10-es számú főúton, a bajnai és a mogyorósbányai útkereszteződés között várják a szervezők.

A kormány által egy hete bejelentett vasúti vonal-megszüntetés érinti az Almásfüzitő-Esztergom vonalat is, ezen a szakaszon a tervek szerint busztársaságok szállítják majd a jövőben az utasokat.

Forrás: www.kekduna.hu[ 2009.11.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-