nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Videó. VÉGRE MEHETTÜNK!!!! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Videó. VÉGRE MEHETTÜNK!!!!
Pehely Balázs - Bartha Nándor; Honda Integra Type-R - Négy gyorsasági szakaszból, két győzelem és a végén a második hely a géposztályban.

Ízelítő a pályáról:

Ez lett a mérlege a múlt hétvégén megrendezésre került XI. Garmin Esztergom Rally-n, a hosszabb szünet után a rallye pályákra visszatérő Pehely - Bartha - Honda Integra egység számára.

Pehely Balázs:
Rosszul indult de a vége jó és szép lett!! Sajnos a Lábatlan-Bajna első gyorsasági szakaszon nem csak a berozsdásodott érzékekkel kellett megküzdeni, de még a Vti szelepünk vezérlése is tönkrement. Ezért a kocsi 6500-as fordulaton üzemelt és 130 km/ h volt a végsebessége mely a lábatlani gyorson igen kevésnek bizonyult ez által igen nagy hátrányba kerültünk a kategóriában. Második gyorsasági szakasz Tardos-Bikol sajnos etap lett. Aztán a szerviz orvosolta a hibánkat és újra volt Vti szelepünk!
Nekivágtunk a harmadik gyorsasági szakasznak mely már igen kellemes volt számomra.
Nándi pontos és precíz navigálása és kitartó türelme is kellet, ahhoz hogy sokat hozzunk a vetélytársainkon. Negyedik gyorsunk sajnos ismét etap lett. Az ötödik közepén leszakadt az ékszíjunk de ez nem hátráltatott, abban hogy begyűjtsük első szakaszgyőzelmünket. Hatodik gyorsot kicsit ellazultuk, mert az üzemanyag rendszerünk igen túlmelegedett és kicsit féltünk a következményektől, de sikerült ismét kategória első időt autóznunk. Ez pedig azt jelentette, hogy másodikok lettünk az N3-as kaetgóriában!!! Folytatás reményeink szerint Tatabányán Októberben.

Bartha Nándi:
Pehely-Bartha … már ez jól mutatott a Honda Integrán mikor végre közelebbről is szemügyre vehettem az autót. Rögtön bele is szerettem. A szombati nap a szokásos pályabejárással , adminisztratív, és gépátvétellel zajlott. Nagyon jó itinert sikerült írni, ami köszönhető Balázs helyismeretének. Kicsit nehezen de vasárnap el is kezdtünk autókázni, ami az első gyorson tényleg csak autókázásra sikerült a vti rendszer hibája miatt. Sajnos ez maradt a második gyorsasági szakaszon is, mert etap lett. Na de kb. dél körül elértük, hogy végre száguldozhattunk is, aminek az lett az eredménye, hogy a stop-ban mosolyogva mondtam neki:. A kategóriában elsők lettünk, ami így is ment a nap végéig. Sajnos ez még is “csak” a második helyre lett elég. De nem szomorkodunk! Ugyan miért is tennénk….:) Jót autóztunk, serlegünk is lett. Na de majd Tatabányán …….:))

Köszönet Támogatóinknak!!

Stada Bau Kft - Calmit Hungária Kft - GPSmart Kft - Allied Solutions Kft - Spiller Autó Kft - Spiller Trade Kft - www.olivaszappan.hu - Subitransz Kft - Piszkenet Kft - www.piszkenet.hu - North Trade Invest Kft - Sportime Magazin - Rvo-Invest Kft - a család a barátok, és persze Henike


[ 2011.10.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-