nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Vigyázat csalók! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Vigyázat csalók!
Ismét ál-vízművesek bukkantak fel megyénkben, Oroszlányon és Esztergomban is

A lakók Oroszlányon és Esztergomban is találkoztak olyan személyekkel, akik vízművesnek adták ki magukat. A vízszolgáltató munkatársai ezért ismét felhívják a fogyasztók figyelmét, hogy a lakásokba csak fényképes, sorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy a lakásba csak a Vízmű által rendszeresített fényképes, sorszámmal ellátott, a személyazonosító igazolvánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be. A vízmérő leolvasások időpontját egységes, emblémával ellátott értesítőn helyezik ki a tömblakások bejárati ajtajára, melyről minden esetben értesülhetnek az érintettek.

A vízmérő soron kívüli ellenőrzését belső nyomtatványokkal és jegyzőkönyvekkel rendelkező kollégák végzik, valamint a lakásban történő eseti vízmintavételt pedig csak a fogyasztó megrendelésére, vele egyeztetett időpontban lehet elvégezni.

Minden esetben győződjenek meg az ilyen munkák elvégzésére hivatkozó személyek azonosságáról.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek