nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Vihar oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Vihar
Fakidőlésekhez riasztották többször a tűzoltókat a térségben.

Megyénkben több helyen is problémát okozott a vihar, személyi sérülés sehol, anyagi kár pedig egy esetben keletkezett az erős szél és eső miatt. A királyvárosi tűzoltókat vasárnap (július 20) este esztergomi fakidőléshez, hétfő (július 21) hajnalban pedig egy autóra dőlt fa miatt riasztották.
A nyergesújfalui lánglovagok is kétszer vonultak ki a vihar miatt. A kidőlt fák Lábatlan és Bajót között, illetve Nyergesújfalun, a Kossuth Lajos utcában okoztak gondot.


[ 2008.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-