nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Viharriasztás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Viharriasztás
Senki se ijedjen meg, ha kiadják a vörös riasztást. Ez ugyanis csak egy kitalált természeti csapás lesz.

Országos viharriasztás lesz szerdán

Pusztító vihar csap le holnap (szerdán) az országra. Senki se ijedjen meg, ha kiadják a vörös riasztást. Ez ugyanis csak egy kitalált természeti csapás lesz. A próbariasztással teszteli az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, mit kell tenniük a hatóságoknak és a lakosságnak valódi vészhelyzetben. A rádiók és a tévék megszakítják az adásukat. Figyelmeztetik az embereket, hogy maradjanak otthon vagy húzódjanak védett helyre. Bakondi György katasztrófavédelmi főigazgató hangsúlyozta: ezúttal természetesen nem lesz szükség óvintézkedésekre.

A ciánszennyezés, az augusztus 20-i tűzijáték és a vöröiszap- katasztrófa azonban rámutatott, milyen fontos a gyors, pontos tájékoztatás ilyen helyzetekben. Az országos tesztriasztás célja a gyakorlás.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.05.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-