nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Viráglopás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Viráglopás

Az elmúlt hetekben közterületeken, parkokban egymást érik a növénylopások.
A 2006. októberében átadott Szent István Parkban elsőként loncokat, majd másnap a rózsákat és végül a madárbirseket vette célba ismeretlen támadó, a Rákóczi úton kecskerágó cserjék, krókuszhagymák kerültek kiszedésre. Pünkösdre benépesültek a település virágágyásai egynyári növényekkel, melyek őszig mindenki örömére díszítenék városunkat, ha ismeretlenek nem szednék ki őket már a kiültetést követő napokban.

Ne hagyjuk, hogy egyes emberek – akik szerint a parkok növényei a legolcsóbb növények, amiket csak ki kell szedni és a kívánt helyen elültetni – rongálják közterületeinket.

Tiszteljük egymás munkáját és tegyük szebbé együtt Lábatlant!


[ 2007.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-