nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / "Virágos" díjazottak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
"Virágos" díjazottak
A Virágos és Tiszta Lábatlanért mozgalom 2010. évi díjazottjai - 1 db lakótömb és 10 db családi házas ingatlan
Településünk képének szépítésében résztvevők munkájának elismerésére hozta létre településünk önkormányzata a Virágos és Tiszta Lábatlanért elnevezésű mozgalmat. A Bíráló Bizottság – Lábatlan Város Képviselő-testületének Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága – nehéz helyzetben volt, hiszen sok igényesen fenntartott helyi ingatlanról és lakótömbről készített felvétel közül kellett kiválasztania a 2010. év díjazottjait.
A mozgalomban való részvétel elbírálásához a Bizottság két tagja és a Polgármesteri Hivatal két munkatársa végigjárta városunkat és fotókat készített a virágos, gondozott ingatlanokról. A felvételek közé természetesen bekerültek az önként nevezett ingatlanok és lakótömbök képei is.

A bírálat során 1 db lakótömböt és 10 db családi házas ingatlant részesítettek díjazásban. Internetes szavazás keretein belül lehetőség nyílt további 3 db családi házas ingatlan díjazására is. Az elbírálás során egyaránt figyelembe vették a magán- és közterület rendben tartását. A legszebben rendben tartott ingatlanok díjazása lakótömb kategóriában 40.000 Ft értékű, a magánszemélyek családi házas ingatlanai esetében 10.000 Ft értékű cserje és virágvásárlási vagy más a környezet szépítését elősegítő anyag, termék vásárlására felhasználható utalvány, valamint az épületre kihelyezhető tábla és oklevél átadásával történik meg a Városi Napok Programsorozatában, 2010. szeptember 24-én 17:00-kor kezdődő díjátadó ünnepség keretében.

2010. díjazottjai:

Lakótömb kategória: Piszkei ltp. 6/3.
Családi ház kategória: Dózsa Gy. u. 41., Honvéd u. 27., József A. u. 26., Kálvária u. 31., Öreghegyi u. 8., Petőfi u. 39/a., Rákóczi u. 278., Rozália u. 68., Sallai u. 43., Zsebeházi u. 14.
Az internetes szavazás győztesei: Vasút u. 9., Piszkei ltp. 4/2., Petőfi u. 33/a.

Gratulálunk a díjazottaknak! Köszönjük, hogy munkájukkal hozzájárultak településünk képének szépítéséhez!


[ 2010.09.15. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-