nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Virágos és tiszta Lábatlanért Mozgalom 2006 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Virágos és tiszta Lábatlanért Mozgalom 2006

Virágos és tiszta Lábatlanért mozgalom
Településünk képének szépítésében résztvevők munkájának elismerésére hozta létre a település önkormányzata a Virágos és tiszta Lábatlanért elnevezésű mozgalmat. A mozgalomban való részvétel önkéntes (lehet nevezni, de a nevezés nem kötelező). Az elmúlt héten lezárult e helyi mozgalom 2006. évi felhívása. Az igényesen karban tartott ingatlanokról a Képviselő Testület Környezetvédelmi és Településfejlesztési Bizottságának egy tagja valamint a polgármesteri hivatal környezetvédelmi felelőse készített felvételeket, melyek közül a Környezetvédelmi és Településfejlesztési Bizottság választja ki a 2006. évi díjazottakat 1 utca, 1 lakótömb, 1 intézmény, és 10 magántulajdonú családi ház esetében. 3 családi házas ingatlant a település lakossága választ ki internetes szavazással. Összesen 1 utca, 1 lakótömb, 1 intézmény, és 13 magántulajdonú ingatlan részesül díjazásban, mely a legszebben rendbetartott utcák, lakótömbök esetében 40.000 Ft értékű, 1 db intézmény esetében 20.000 Ft értékű, magánszemélyek ingatlanai esetében egyenként 10.000 Ft értékű fa, cserje és virág vagy más a környezet szépítését elősegítő anyag vásárlására jogosító utalvány átadásával történik.
Felhívás

a Virágos és tiszta Lábatlanért mozgalom
2006. évi díjazottjainak kiválasztására

A Virágos és tiszta Lábatlanért mozgalom 2006. évi bírálatában a település lakossága is részt vehet. A családi házas kategória jelöltjei közül hármat internetes szavazással választhat ki a lakosság. A legtöbb szavazatot kapott ingatlan tulajdonosa 10.000 Ft. értékű fa, cserje és virági vagy más a környezet szépítését elősegítő anyag, termék vásárlására jogosító vásárlási utalványt vehet át. A szavazás 2006. augusztus 17-én indul. A legfrissebbek rovatban megtekintett ingatlanok közül a legszebbnek ítéltre a fórum Virágos és Tiszta Lábatlanért nevet viselő témájában lehet leadni a szavazatokat az ingatlanok sorszámának beírásával 2006. szeptember 4-én 10.00 óráig.

A mozgalomban részt vevő házak
sorszámozott és címmel ellátott fényképei
megtekinthetőek a médiatárban[ 2006.08.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek