nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Virágos Lábatlan oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Virágos Lábatlan
Felhívjuk figyelmüket, hogy a „Virágos és tiszta Lábatlanért” mozgalom keretében a település bejárására a 29. héten kerül sor.

Tisztelt Lakosok!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a „Virágos és tiszta Lábatlanért” mozgalom keretében a település bejárására a 29. héten kerül sor. A bejárás során a legszebbnek talált ingatlanokról fotó készül, melyekre augusztus elejétől a www.labatlan.hu honlapon szavazni lehet. A mozgalomban való részvétel önkéntes. Miután a szépség megítélése szubjektív, kérjük akik az ingatlanukat mindenféleképpen versenyben szeretnék tudni, a 29. hét végéig írásban jelentkezzenek a polghiv@labatlan.hu e-mail, vagy a Lábatlan, József A. u. 60. postacímen.


P.H.


[ 2009.07.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek