nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Virágos Lábatlan oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Virágos Lábatlan
Felhívás Virágos és tiszta Lábatlanért mozgalomban való részvételre; 1 lakótömb és 13 családi házas ingatlan részesül díjazásban

Jelenleg

-n olvassák ezt a cikket.

Az elmúlt év hagyományait követve az idei évben is útjára indul a Virágos és Tiszta Lábatlanért Mozgalom, melynek célja a településünk képének szépítésében résztvevők munkájának elismerése. A részvétel önkéntes (lehet nevezni, de a nevezés nem kötelező, nevezni kizárólag írásban, levél vagy a polghiv@labatlan.hu címre küldött e-mail formájában lehet).
Az őszi bírálat lakótömbök és magánszemélyek családi házas ingatlanai kategóriákban történik. Az elbírálás során a Képviselő-testület Területfejlesztési Bizottságának tagjai egyaránt figyelembe veszik a magán- és közterület rendben tartását. A bírálatban a lakosság is részt vehet. A legszebbnek ítélt lakótömbök és családi házak képeire az elmúlt évhez hasonlóan a www.labatlan.hu honlapunk, Virágos és Tiszta Lábatlanért fórumán keresztül adhatják le szavazataikat várhatóan július közepétől. Az internetes szavazás akkor tekinthető majd eredményesnek, ha összességében legalább 50 szavazat érkezik a résztvevő ingatlanokra, és nyertesnek csak az a 3 ingatlan hirdethető meg, mely legalább 5 szavazatot kapott.

Összesen 1 lakótömb és 13 családi házas ingatlan részesül díjazásban, mely a legszebbnek ítélt lakótömb esetében 40.000 Ft értékű, családi házas ingatlanok esetében egyenként 10.000 Ft értékű fa, cserje és virágvásárlási vagy más a környezet szépítését elősegítő anyag, termék, vásárlási utalvány, emléktábla és oklevél átadásával történik.


Polg. Hiv.


[ 2010.06.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-