nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Virágosítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Virágosítás
Virágosítással egybekötött hulladékgyűjtés Lábatlanon a Holcim segítségével

PetóniaA Föld Napja alkalmából a Holcim Hungária Zrt. segítségével nagyszabású virágosítási és szemétgyűjtési akció zajlott le 2008. április 22-én Lábatlanon. Az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola lelkes diákjai 640 tő petóniát, 140 tő muskátlit ültettek el, továbbá 340 bokor, és 12 facsemete is kihelyezésre került a Zalka M. ltp-en. A gyerekek a hulladékszedéssel is szépítették a lakókörnyezetet. Míg a Holcim a facsemetékkel és virágokkal, addig az önkormányzat a szükséges előkészítő munkával járult hozzá az akció sikeréhez. 

A nap további részében a sportpályán sportvetélkedők és foci, a Lábatlani Sirályok segítségével műveltségi tesztek várták a diákokat, akiknek a Holcim ebéddel és fagylalttal is kedveskedett.

Köszönjük a Holcim segítségét és munkáját!

kg


[ 2008.04.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-