nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Visszahívják a suzukikat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Visszahívják a suzukikat
Magyarországon is visszahívják az 2007 ősze és 2008 tavasza között, Esztergomban gyártott az 1.3-as, 1.5-ös benzines Swiftek egy részét

Visszahívják az Esztergomban gyártott Suzuki Swiftet is

Németországhoz hasonlóan Magyarországon is visszahívják az 2007 ősze és 2008 tavasza között, Esztergomban gyártott az 1.3-as, 1.5-ös benzines Swiftek egy részét - mondta el a vállalat kommunikációs igazgatója szerdán az MTI kérdésére.

A visszahívási akció Magyarországon 6230 járművet érint, az autós lakóhelyéhez legközelebbi szervizben ellenőrzik a motortérben található üzemanyagcső helyzetét. A szükséges átvizsgálásról minden tulajdonost levélben értesít a Suzuki a következő hetekben - tette hozzá Ruska Viktória.

A vállalat tájékoztatása szerint a most feltárt szerelési hiányosság miatt eddig egy autó sem vált üzemképtelenné és baleset sem következett be. A gyárban történt szerelési hiányosság ellenőrzése és kijavítása fél órát vesz igénybe.

Korábban nyilvánosságra került, hogy Németországban 6340, Esztergomban készült Suzuki Swiftet hívnak vissza az üzemanyagtömlő esetleges kopása miatt. A Suzuki németországi részlegének tájékoztatása szerint az üzemanyagtömlő a motortérben dörzsölődésveszélynek van kitéve, ennek következtében külső borítása leválhat. A márkaszervizekben korrigálják az üzemanyagtömlő elvezetését, illetve szükség esetén cserélik a már kopott vezetéket.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2010.03.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-