nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Vízdíj - csekken oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Vízdíj - csekken
2008 év novemberétől fokozatosan átállunk a csekkel történő díjfizetésre. 2009 januárjától az eddigi kéthavi díjfizetés helyett, havonta kell fizetni a szolgáltatási díjat.

ÉRTESÍTÉS!

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2008 év novemberétől fokozatosan átállunk a csekkel történő díjfizetésre.

A csekkel és bélyegzővel ellátott számlákat a díjbeszedőink viszi ki Önökhöz.

2009 januárjától az eddigi kéthavi díjfizetés helyett, havonta kell fizetni a szolgáltatási díjat.

Az átállás menetrendje az alábbi:

- 2008. december 31-ével, a várható díjváltozás miatt, az évet lezárandó, elszámoló számlát készítünk, melyet 2009 január hónapban még a fényképes igazolvánnyal rendelkező díjbeszedőknek kell fizetni. A korábbi gyakorlatnak megfelelően, ha kedvezőtlen időjárás, vagy egyéb ok (téliesített akna, zárt ingatlan) miatt nem lehet a mérőt leolvasni, körülbelül 10% mennyiséggel megemelt átlagszámlát készítünk, melyet a 2008. évi díjjal számolunk el, szem előtt tartva, hogy a Fogyasztó semmiképpen se érezze magát megkárosítva.

- A díjbeszedő 2009 januárjától, negyedévenként 3 db csekkes számlát visz ki egyszerre. Ezek átlag-számlák, melyek az évszak fogyasztási szokásainak megfelelő átlagfogyasztás alapján kerülnek kiállításra, és amelyeken a fizetési határidő fel van tüntetve. 2009 márciusában először negyedéves ellenőrző leolvasást végzünk, mely alapján elszámoló számla készül, ezt követően áttérünk a félévente történő ellenőrző olvasásra és elszámoló számla küldésére. Az elszámoló számla a bekötési vízmérőn leolvasott érték alapján készül, mely a tényleges fogyasztásnak megfelelő, korrigált összeget tartalmazza.
- Április hónapban kézhezkapják a következő negyedéves átlagszámlákat (ápr.; máj.; jún.), melyeken a fizetési határidő szintén fel lesz tüntetve.
- Felhívjuk figyelmüket a fizetési határidő betartására, mivel az elszámoló számla az esetleges fizetési késedelem miatt felszámított költségeket, valamint a felhívó levelezés költségeit is tartalmazni fogja! (A postai késedelem nem terheli a fogyasztót!)

- Természetesen, a jövőben is lehetőség van arra, hogy a mérőállás bediktálásával mindenkor a tényleges fogyasztásnak megfelelő számlát bocsássunk ki. A számla időben történő elkészítéséhez fontos, hogy minden hónap 15-ig a mérőállást a Tisztelt Fogyasztó bediktálja, ellenkező esetben ki kell állítanunk a fogyasztási átlagnak megfelelő rész-számlát. A rész-számlás díjfizetésről átállni a bediktálásos díjfizetésre minden év december hónapjában lehetséges.

- Óracserék alkalmával a leszerelt mérőre elszámoló számlát készítünk, az új mérő pedig belép a folyamatba. (átlag-számla, elszámoló számla)

Az almérők szervesen beilleszkednek a csekkes eljárásba, míg a locsolás céljára szolgáló mérőket az ellenőrző olvasást követően, az elszámoló számlában vesszük figyelembe.

- Kényelmi szempontból javasoljuk Tisztelt Fogyasztóinknak, amennyiben rendelkeznek folyószámlával, úgy csoportos beszedési megbízás alapján a számlavezető banktól utaltassák át a szolgáltatási díjat.

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy ügyfélszolgálatunk minden munkanapon 7:00 órától 14:00 óráig az Önök rendelkezésére áll akár telefonon: [(33) 461-855]; akár személyesen a telephelyén: [Hétforrás Kft. Lábatlan, Rákóczi u. 5.].

HÉTFORRÁS KFT.


[ 2008.10.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-