nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Vízimentési gyakorlat oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Vízimentési gyakorlat
Parancsnokságunk működési területén több veszélyes vízfelület található.

Vízimentési gyakorlatot hajtottunk végre a nyergesi tavaknál

A gyakorlat célja, hogy az éves képzési terv alapján a tűzoltóság tagjai felkészüljenek egy vízibalesetet követő mentési feladat végrehajtására. Parancsnokságunk működési területén több veszélyes vízfelület található. Ráadásul a tavak környéke és a Duna is gyakran látogatott kiránduló terület.

A tűzoltóság felkészül az ilyen feladatok elvégzésére is. Az elmúlt években gumicsónakot és száraz búvárruhákat szereztünk be. Ezekkel a felszerelésekkel nemcsak vízi mentést, hanem jégről mentést is tudunk végezni. Továbbá az árvizeknél is nagyobb biztonsággal tudunk beavatkozni. Sajnos a gumicsónakhoz utánfutó és a motor még nem került beszerzésre, de a jövőben a pénzügyi feltételek megléte esetén a megvásárlást tervezzük. Addig is mindent megteszünk, hogy a meglévő felszereléseinkkel felkészüljünk a bevetésre.

Megújult a Tűzoltóság honlapja.

http://tuzoltosagnyerges.hu/


[ 2009.09.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-