nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Vízisport tábor Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Vízisport tábor Lábatlanon
A Lábatlani Sirályok SE, az Esztergomi Kistérségi Társulás támogatásával immár negyedik alkalommal várja a vízisportok szerelmeseit.

Vízisport tábor indul Lábatlanon. A Lábatlani Sirályok SE, az Esztergomi Kistérségi Társulás támogatásával immár negyedik alkalommal várja a vízisportok szerelmeseit. A hétvégéig tartó programokon 29 bentlakó és 20 bejárós gyerek vesz részt.

A táborban a kajakozás- kenuzás alapjaira tanítják a résztvevőket. A gyerekek emellett ellátogatnak a tatai kalandparkba, kézműves foglalkozásokon és a Dunáról szóló előadásokon vesznek részt. A hetet a Neszmély- Lábatlan kenutúra koronázza meg, ez alkalommal a hajóskanzen kiállításait is megnézik.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.08.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-