nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / WHO oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
WHO
Május 31. - Nemdohányzó világnap

BeforeA dohányzás a világon a legelterjedtebb káros szenvedély, annak ellenére, hogy valamennyi "művelője" tisztában van káros hatásaival. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) május 31-ét Nemdohányzó Világnappá nyilvánította, hogy felhívja az emberek, a társadalom figyelmét a "füstölgés" egészségkárosító következményeire. A világnap jelmondatául a szervezet idén a "Dohányfüst-mentességet a divat és a film világában!" - szlogent választotta, nem kisebb célkitűzést választván, mint hogy száműzze a dohánytermékeket az emberek befolyásolására alkalmas valamennyi fórumról.

A felvetés több mint jogos: korunk társadalmában ugyanis a televízió és a filmek világa széles tömegek számára testesíti meg a követendő életmintát; ily módon hiábavalónak tűnhet az elmúlt évek küzdelme - a nemdohányzók védelmében hozott törtvények, a nyilvános helyeken való dohányzás, illetve a cigarettareklámok visszaszorítása -, ha a képernyőről, a mozivászonról és a címlapokról még mindig füstöt eregető, pöfékelő sztárok mosolyognak.

Rákos tüdő képe

Rákos tüdő


[ 2008.05.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek