nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / XXV. Pellinger Emlékkupa oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
XXV. Pellinger Emlékkupa
Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok március 3-án szervezte meg a legnagyobb hagyománnyal bíró rendezvényét serdülő csapatoknak

XXV. PELLINGER ZOLTÁN SERDÜLŐ LABDARÚGÓ EMLÉKTORNA

Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok március 3-án szervezte meg a legnagyobb hagyománnyal bíró rendezvényét, a serdülő csapatoknak rendezett Pellinger-kupát. Pellinger Zoltán a ’70-es évek kiemelkedő labdarúgója volt az esztergomi MIM VASAS csapatának. Csapatkapitánya volt az 1973-as NB III-as csapatnak és később az NB II-es csapatnak is. Az aktív pályafutása után a serdülő csapatnál lett edző. Sajnos súlyos betegsége 35 éves korában elragadta 1983-ban. Még ma is csupán 64 éves lenne.
Négy csapat fogadta el Osvald Zsolt főszervező meghívását, ugyanaz a négy, mint tavaly. ESZTERGOM tavaly fölényesen nyerte meg a kupát, és sokan idén is őket várták végső befutónak. LÁBATLAN nem így gondolta, hiszen változatos mérkőzésen verte ESZTERGOMOT 4-3-ra, és a többi eredmény úgy alakult, hogy a 25. Pellinger-kupát a LÁBATLAN nyerte meg, tegyük hozzá, megérdemelten.
Az eredményhirdetésen és díjkiosztáson nagyon sokan vettek részt, és segítettek Osvald Zsoltnak. Elsősorban Pellinger Zoltán fia: ifj. Pellinger Zoltán, valamint bátyja: Pellinger Péter. De itt volt a régi edzője: Osvald Béla és a régi játszó- és csapattársai, nevezetesen: Nagy József, Balogh József, Cserép István, György Lajos, Markó Béla, Varga Tibor, Flórián Antal, sőt az egykori MIM VASAS titkára: Pálos Imre is.
Osvald Zsolt az eredményhirdetésen kiemelte, hogy soha nem engedik Pellinger Zoltán emlékét feledésbe merülni, és külön megköszönte a régi csapattársaknak és szurkolóknak, hogy jelenlétükkel megtisztelték Zoli emlékét.

EREDMÉNYEK:
Időpont                            Mérkőzés                     Eredmény
14.00                    LÁBATLAN – ZOLTEK               3 – 1
14.30                     TÁT – ESZTERGOM                 3 – 10
15.00                ESZTERGOM – LÁBATLAN          3 – 4
15.30                       ZOLTEK – TÁT                         5 – 3
16.00                     TÁT – LÁBATLAN                       3 – 3
16.30                ZOLTEK – ESZTERGOM               3 – 6

Végeredmény:
1. Lábatlan              7 pont
2. Esztergom          6 pont
3. Nyergesújfalu    3 pont
4. Tát                        1 pont

A torna legjobb játékosa:   Csizmadi Zoltán (LÁBATLAN)
A torna legjobb kapusa:      Ibos Ferenc (ESZTERGOM)


[ 2012.03.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-