nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Zengő Hírek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Zengő Hírek
Két örömteli eseménnyel zárult a 2015. év az óvodában. Kupakgyűjtő verseny és Zöld Óvoda cím...
Az országos kupakgyűjtő versenyen harmadik helyezést ért el a Micimackó óvoda, a nyereményből játékokat vásárolunk a gyermekeknek.
Köszönöm a szorgos gyűjtögetőknek a segítséget, és Staudingerné Kecskeméti Évának a szelektív hulladékgyűjtés koordinálását.
Kérjük, hogy aki továbbiakban is szeretne segíteni a műanyag palackokat összenyomva, a kupakot külön téve hozza az óvodába. Papírt és elektronikai hulladékot előre meghirdetett időpontban szeretnénk kérni.Tejes és üdítős dobozokat nem gyűjtünk, kérjük ne hozzanak.

A környezet tudatos nevelés, a környezet védelem kiemelt feladatunk az intézményben, ezért pályáztunk a Zöld Óvoda címre. A kiírási feltételeknek megfeleltünk, így sikerült elnyernünk a a Zöld Óvoda címet mindkét intézményben. Ez a cím erkölcsi megbecsülése eddigi munkánknak, és a jövőben még tudatosabb környezetvédelmi munkát feltételez. Szeretnénk olyan gyermekeket nevelni, akik óvják, védik környezetünket, bízva abban, hogy nemcsak a gyermekeket, hanem rajtuk keresztül a felnőttek szemléletét is tudjuk formálni.
Szeretnénk, ha városunkban végig menve nem találkoznánk eldobott szeméttel, amit megtanulnak a gyermekek az óvodában, egy életre szóló lecke lenne. Ehhez kérjük az itt élő emberek segítségét.

Ráczné Fülöp Erzsébet

[ 2016.01.08. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-